Grote 18e eeuwse woonboerderij in de buurt van Le Touquet.

Le Touquet (Frankrijk)
Le Touquet
€ 725.000,- k.k.
Beschikbaar

  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's
  • Kaart

Grote 18e eeuwse boerderij in de buurt van Le Touquet.

Dit huis is gelegen op 2,5 uur rijden van Parijs, ca. 30 minuten. van de zee en gerenommeerde steden als Le Touquet-Paris-Plage, Berk (met toegang tot de snelweg) en Merlimont, een paar kilometer van alle winkels en diensten, in een oorspronkelijk behouden en zacht glooiende omgeving. Het beschikt over een oude complete en volledig gerestaureerde boerderij op 7600 m². De totale oppervlakte is 81.776 m² , op het terrein bevindt zich een binnen zwembad.

Het grote huis werd gebouwd in de 18e eeuw met een pannendak en vakwerk muren en is in zeer goede algemene conditie (overkappingen, bedrading en leidingen vernieuwd, goede thermische isolatie, dubbele beglazing, alarm, etc.) Het profiteerde ook van een volledige innerlijke renovatie.

Het hoofdgebouw is opgedeeld in verschillende behuizingen die volledig gemeubileerd verkocht worden. Het 1e huis, ca. 180 vierkante meter heeft de volgende indeling, op de begane grond, een eetkamer met balkenplafond, open haard en trap, een ingerichte keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een kleedkamer en een kleinere eiken trap. De belangrijkste trap leidt naar een overloop die toegang geeft, op de 1e verdieping, met drie extra slaapkamers.

De tweede behuizing biedt ca. 130 vierkante meter met op de begane grond, een eetkamer met uitzicht op het terrein, een uitgeruste keuken, een woonkamer met een trap en twee badkamers. De 1e etage heeft 4 slaapkamers. Het 3e huis, ca. 80 m² is als volgt ingedeeld, op de begane grond, een eetkamer, een ingerichte keuken met open haard, een kleine woonkamer en een badkamer, en ook twee slaapkamers op de 1e verdieping. Het 4e huis is een studio ca 40 m² met een slaapkamer op de 1e verdieping. Twee andere zalen zijn al geconverteerd.

De woning beschikt over diverse bijgebouwen voor ca. 450 vierkante meter in zeer goede staat, w.o. garages en stallen. Er is ook een grote houtschuur met half houten wanden.

Een andere schuur heeft een stookruimte, met een workshop, een kelder en een studio op de 1e verdieping. In het midden van het perceel staat een schuur, waarin een binnenzwembad, verwarmd, afmetingen (8 x 4 meter)

Het zacht glooiende terrein is volledig omheind en biedt verschillende soorten bomen. Het object biedt een onbelemmerd uitzicht op het authentieke bewaarde platteland

Een uniek object, in een landelijke omgeving niet ver van de zee.

Aan eventuele onvolkomenheden in deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Vraagprijs: 725 000 EUR (inclusief meubilair).

 Vraagprijs:
€ 725.000,- k.k.
Soort huis:
Woonboederij
Perceeloppervlakte:
81 m2
Aantal Kamers:
0
Geen specifieke kenmerken voor deze woning.
Status:
Beschikbaar

Klik op een foto voor een vergroting.