Geerdijk 36 B

• Foto's
  • Kaart

V E R K O C H T

In het mooie buitengebied van Den Ham wordt deze multifunctionele bedrijfsruimte met vrijstaande woning en camping te koop aangeboden op een perceel groot 8.935 m². Thans is de bedrijfsruimte in gebruik als kookstudio.

Deze prachtige kookstudio staat regionaal bekend om kwaliteit in een ongedwongen en ontspannen sfeer. De huidige eigenaren zijn een aantal jaren geleden begonnen met de kookstudio en camping en hebben daarbij de afgelopen jaren een zeer goede naam weten te realiseren, maar zijn vanwege persoonlijke redenen gedwongen deze zaak te koop aan te bieden. Met diverse kookclubs, afgewisseld met workshops, kooklessen, bedrijfsuitjes is er een diversiteit aan activiteiten ontstaan, welke naar eigen inzicht verder uitgebreid kunnen worden. De ruime, complete keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.
Verder biedt de ruimte de mogelijkheid om met een groep van 45 personen te dineren.
Voorts is er een streekwinkel in ouderwetse stijl, waar lokale- streek- en eigengemaakte producten worden verkocht.
De kookstudio beschikt over een volledige horecavergunning en heeft een ruime parkeerplaats tot zijn beschikking.

Gesteld mag worden dat gezien de jaarlijkse ontwikkelingen voornoemde zaken nog veel potentie te bieden hebben.

De multifunctionele bedrijfsruimte is gebouwd in 2008, heeft een oppervlakte van ± 150 m², is volledig geïsoleerd en is voorzien van vloerverwarming.

De indeling is als volgt:
Ontvangstruimte met toiletgroep trapopgang naar bovenverdieping;
Restaurantruimte ( 45 zitplaatsen) met bar;
De ruime moderne keuken van de Kookstudio is voorzien van moderne kookapparatuur, w.o. 4 ovens, 4 vijf-pits gaskomforen, vaatwasser, hete luchtovens en koelkasten.

Op de verdieping is een grote ruimte, welke voor diverse doeleinden kan worden ingericht.

Kortom een prachtige uitdaging voor diverse ondernemers, omdat deze ruimte geschikt is voor allerlei bedrijsuitvoeringen. Kijk ook eens op de mooie website www.hetlachendepaerd.nl

CAMPING
Naast deze keukenstudio is een kleinschalige rustige natuurcamping gelegen met 35 plaatsen (geen stacaravans, wel seizoenplaatsen). De camping heeft 28 aansluitpoorten (elektra), welke met 8 poorten uitgebreid kunnen worden. De camping is gelegen op een vlak terrein en er is separate sanitaire groep aanwezig met toiletten, douches, wasplaatsen en chemisch toilet.
De beplanting van de camping is ingericht met behulp van een landschapsarchitect, waarbij rekening is gehouden met de oorspronkelijke landschappelijk beplanting.

OMGEVING
De omgeving wordt gekenmerkt door mooie landschappen en landerijen, bossen en natuurgebieden, afgewisseld door boerderijen, havezathen en dorpen, waar u de geur en de herinnering van vervlogen tijden zult herbeleven.
Den Ham het dichtstbijzijnde dorp heeft ook veel te bieden aan natuurschoon, waarvan de gasten kunnen genieten per fiets, wandelend, in een huifkar of kano. Den Ham heeft een heerlijk openluchtzwembad, een oudheidskamer en de oude kerktoren uit de 15e eeuw, die te bezichtigen is. De Hammer Brinkdagen in de zomermaanden zijn ook heel gezellig en in december heeft Den Ham haar jaarlijks terugkerend historisch schouwspel.
Bij de kookstudio en camping staat een vrijstaande woning met een inhoud van ± 535 m³.

Woning
De woning is van het bouwjaar ± 1953, nadien verbouwd en aangepast aan de woonwensen van deze tijd. De verwarming geschiedt d.m.v. een CV-installatie en de woning is gedeeltelijk voorzien van geïsoleerd glas. Het is vrij eenvoudig om de woning geschikt te maken voor bewoning door 2 gezinnen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal/entree;
Badkamer met tegelvloer, geheel wandbetegeld, doucheplek, wastafel en aansluiting wasautomaat;
Ruime woonkeuken met plavuizen, vijf pits gaskomfoor, afzuigschouw, hete lucht oven, koelkast en vaatwasser;
Slaapkamer (begane grond);
Ruimte te gebruiken als kantoorruimte;
Ruime kelder;
Woonkamer met rookkanaal;
Achteringang met trap naar verdieping;
Toilet met tegelvloer, gedeeltelijk wandbetegeld en fontein.

Verdieping:
Overloop met bergruimte;
Vier slaapkamers, waarvan een aantal met vaste kasten;
Badkamer met ligbad.

Een ruime tuin rondom de woning.

Soort huis:
Bedrijfsruimte
Perceeloppervlakte:
8935 m2
Aantal Kamers:
Geen specifieke kenmerken voor deze woning.
Status:
Verkocht

Klik op een foto voor een vergroting.